Goed nieuws! Het unieke inclusieve park op Noorderhaven, Zutphen is genomineerd voor ‘Ruimtelijke Kwaliteit 2020’ van Provincie Gelderland. Speelpark Ettergerpark is het eerste inclusieve park in Gemeente Zutphen en onderscheid zich van álle andere parken in Europa. Volgens Marriette Coops van Stichting Spoenk moet het park dienen als inspiratie en een voorbeeld vormen voor veel komende speelplekken en parken in Nederland. Opmerkelijk aan de speelplek is de diversiteit, de natuurlijke beleving en de ruimtelijke kwaliteit.

Alle betrokkenen zijn ontzettend trots op het eindresultaat dat binnen Gemeente Zutphen is gerealiseerd, met onder andere de Bomenstichting, Wijkteam Noordveen Zutphen, Wijkteamnoorderhaven, Team archeologie Gemeente Zutphen, CLIPEligant LyceumKevin Van Ekert WCMXGrip Freerunning, ontwerper Suzanne van Ginneken en vele andere partijen die zich hebben ingezet voor dit inclusieve park!

Uniek eerste inclusieve park binnen Gemeente Zutphen: Ettergerpark

Goed nieuws! Het unieke inclusieve park op Noorderhaven, Zutphen is genomineerd voor 'Ruimtelijke Kwaliteit 2020' van Provincie Gelderland. Speelpark Ettergerpark is het eerste inclusieve park in Gemeente Zutphen en onderscheid zich van álle andere parken in Europa. Volgens Marriette Coops van Stichting Spoenk moet het park dienen als inspiratie en een voorbeeld vormen voor veel komende speelplekken en parken in Nederland. Opmerkelijk aan de speelplek is de diversiteit, de natuurlijke beleving en de ruimtelijke kwaliteit. Alle betrokkenen zijn ontzettend trots op het eindresultaat dat binnen Gemeente Zutphen is gerealiseerd, met onder andere de Bomenstichting, Wijkteam Noordveen Zutphen, Wijkteamnoorderhaven, Team archeologie Gemeente Zutphen, CLIP, Eligant Lyceum, Kevin Van Ekert WCMX, Grip Freerunning, ontwerper Suzanne van Ginneken en vele andere partijen die zich hebben ingezet voor dit inclusieve park!

Posted by Karacht on Saturday, July 11, 2020