Tijdens ‘De Week Van De Eenzaamheid’ (van 1 t/m 8 oktober 2019) was Else van Loenen – vrijwilliger bij Ixta Noa Zutphen – te gast bij Meike Lammes in de studio. Ixta Noa is gevestigd aan de IJsselkade 9 in Zutphen met onder meer een creatieve ruimte en een huiskamer waar mensen van elke leeftijd elkaar kunnen ontmoeten. Iedereen met psychische kwetsbaarheid is welkom om met ‘lotgenoten’ gedachten uit te wisselen en een nieuwe balans te vinden.
Als je twijfelt aan jezelf en je ondervindt hobbels op je weg dan kun je bij Ixta Noa tips opdoen en uitwisselen om eenzaamheid tegen te gaan. Bij Ixta Noa is het gezellig; er wordt gekookt, samen gegeten en veel gelachen. Mensen vinden er een luisterend oor.
ELSE VAN LOENEN (IXTA NOA): 'ONDANKS VEEL MENSEN OM JE HEEN KUN JE JE TOCH EENZAAM VOELEN.'

Tijdens 'De Week Van De Eenzaamheid' (van 1 t/m 8 oktober 2019) was Else van Loenen - vrijwilliger bij Ixta Noa Zutphen - te gast bij Meike Lammes in de studio. Ixta Noa is gevestigd aan de IJsselkade 9 in Zutphen met onder meer een creatieve ruimte en een huiskamer waar mensen van elke leeftijd elkaar kunnen ontmoeten. Iedereen met psychische kwetsbaarheid is welkom om met 'lotgenoten' gedachten uit te wisselen en een nieuwe balans te vinden. Als je twijfelt aan jezelf en je ondervindt hobbels op je weg dan kun je bij Ixta Noa tips opdoen en uitwisselen om eenzaamheid tegen te gaan. Bij Ixta Noa is het gezellig; er wordt gekookt, samen gegeten en veel gelachen. Mensen vinden er een luisterend oor.

Posted by Karacht on Friday, October 11, 2019